Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nabby, älypuhelimeen yhdistettävä itkuhälytin

Nabby on älypuhelimeen yhdistettävä itkuhälytin, joka on pienikokoisuuden ja käyttömukavuutensa vuoksi kätevä käyttää ja ottaa mukaan laukkuun tai taskuun. Nabbyn akunkesto on vertaansa vailla ja laite puuskuttaa yhdellä latauksella jopa 70 tuntia. Kantavuus on avoimella alueella yli 300 metriä. Laite kestää -10 astetta pakkasta, joten niin kauan kuin voi vauva olla ulkona, voi Nabby tulla mukana. Nabby itkuhälyttimessä ei ole videokuvaa ja se on yksisuuntainen, eli kuulet vauvan, mutta vauvalle ei voi puhua.

Nabby on turvallinen ja siinä on mitattu olevan ennätysalhainen säteilytaso. Valmiustilassa keskisäteily noin 0,08 mW.

Nabby itkuhälytin

Nabby itkuhälytin testissä – kokemuksia käyttäjiltä

Nabby on testattu helppokäyttöisimmäksi älypuhelimeen yhdistettäväksi itkuhälyttimeksi. Nabby otetaan käyttöön vain lataamalla sovellus ja yhdistämällä tämän avulla itkuhälytin puhelimeen. Nabby toimii Bluetoothilla, eikä vaadi nettiyhteyttä, jonka kanssa yhteyden saaminen olisi monimutkaisempaa. Yhteys on turvattu niin, että kun laite yhdistetään puhelimeen, se automaattisesti häviää Bluetooth -verkosta, eikä muut käyttäjät voi löytää enää Nabbya.

Jos saat puhelun, voit keskustella vapaasti, puhelu ei katkaise yhteyttä itkuhälyttimeen. Laitteeseen voi asettaa värinähälytyksen, jos et halua pitää ääniä muuten päällä. Nabby myös ilmoittaa hyvissä ajoin, mikäli akun varaus alkaa olemaan vähissä.

Nabbya voi kuunnella yksi laite kerrallaan. Vaikka tämä kuulostaa rajoittavalta, ei perinteiseenkään itkuhälyttimeen tule useampaa vastaanottolaitetta. Ääni on kirkas ja selkeä. Nabbyssa on automaattinen kanavanvaihto signaalihäiriöiden poissulkemiseksi

Nabbyn yksi huono puoli on sen hinta. Osa käyttäjistä on myös kommentoinut laitteen kuuluvuutta ja sovelluksen yhteensopivuusongelmia. Älypuhelimeen yhdistettävät itkuhälyttimet saattavat vielä olla lastenkengissä, mutta suurin osa käyttäjistä on silti kehunut Nabbyä erinomaiseksi ostokseksi.

Laitteeseen on saatavana muutama maksullinen lisäosa, kuten Lämpötilan näyttö, Unilaskuri ja Kuuntele nyt -toiminto. Lämpötilan näyttö seuraa lämpötilaa lapsen ympärillä. Laitteen voi laittaa hälyttämään, mikäli lämpötila nousee tai laskee halutun rajan yli. Unilaskuri tallentaa lapsen unisyklit, jolla on helppo seurata kuinka säännöllistä lapsen nukkuminen on.

Sopii erinomaisesti esimerkiksi baby shower lahjaksi.