Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kulmasuojat suojaavat taaperosi temmeltämistä

Terävät kulmat piiloon ja lapselle turvallinen ympäristö tutkia

Kulmasuojat suojaavat lasta tutkimusmatkoilla lyömästä itseään teräviin kulmiin. Kun vauhtia ja intoa riittää, mutta kontrolli on vielä hakusessa, on tärkeää tehdä ympäristöstä mahdollisimman turvallinen paikka lapsen kehittymiselle ja tutkimusmatkailulle. Kulmasuojat ovat todella edullinen ja tehokas keino välttää vakavampia haavereita sattumasta vaikka vahinko tapahtuisikin. Kun mennään, eikä meinata, aina jotain tapahtuu, mutta kun terävät kulmat on suojattu, niin vahingot jäävät pienien ruhjeiden tasolle.

Kulmasuojia on saatavilla mm. seuraavista lastentarvikkeita ja kodin tuotteita tarjoavista liikkeistä.

lekmer-logo Lasten turvatuotteet Lekmeriltä!

Lekmer tarjoaa kaikkea lapsille ja lapsiperheille. Lekmeristä löydät kattavasti erilaiset lasten ja vauvojen turvatuotteet, jotka tekevät kodistasi turvallisemman paikan pienelle tutkia ja temmeltää. Lekmer.fi on Pohjoismaiden johtava verkkokauppa lapsiperheille.

Omakoti suosittelee Lekmerin turvatarvikesettiä!
Tarvikesetti sisältää mm. pistorasiansuojia, kulmasuojia, ikkunasalpoja, turvasalpoja, jääkaappisalvan, ovistoppareita jne.

ellos-logo Kaikkea kotiin ja kodin turvallisuuteen – Ellos

Ellos on monipuolinen kodinsisustuksen, elektroniikan ja muodin verkkokauppa. Ellokselta löydät myös kattavasti kodin turvallisuustuotteet.