Pistorasian lapsisuoja suojatulppa

Pistorasian lapsisuoja suojatulppa suojaa jännitteiset osat

Pistorasian suojatulppa suojaa jännitteiset osat, johon vauva tai lapsi voisi työntää metalisen esineen ja näin saada vakavan sähköiskun. Vauvat ja lapset ovat todella uteliaita, eikä seinästä ulostyöntyvä hyperkiinnostava esine, metaliosineen ja pienine aukkoineen, jota pistorasiaksikin kutsutaan, vähennä intoa lähteä pienelle tutkailuretkelle. Pistorasioiden suojaus on pieni vaiva, mutta suuri turvallisuutta parantava teko.

Pistorasian suojatulppa on muovinen ympyrä, jossa on muovitapit sähköpistokkeen aukkoihin. Pistokerasian suojatulppa painetaan pistorasiaan normaalin pistokkeen tavoin ja tulppa istuu pistorasiaan jämäkästi. Suojatulpan irrottaminen vaatii ”erikois” työkalua, jollaisena toimii usein toinen suojatulppa.

Pistorasian suojatulppa on kätevä turva kehittyvän ja uteliaan lapsen kodissa, mutta ei korvaa vanhempien valppautta ja valvontaa! 

Pistokesuoja on edullinen henkivakuutus

Pistokesuoja on todella pieni ja edullinen, mutta äärimmäisen tehokas keino estää lapsen pääsy tutkimaan pistorasian jännitteisiä osia. Pistokesuojat ja muut turvavälineet on helppo hankkia jo vauvan ensituotteiden mukana.

Pistorasian suojatulpat ovat myös erinomainen lahjaidea. Pistokesuojat eivät välttämättä toimi päälahjana, mutta kivana lisänä osoittamassa, että välität vauvan ja perheen turvallisuudesta.

Pistokesuojia on saatavilla mm. täältä:

Katso myös muut vauvojen ja lasten turvatuotteet.