Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lapsen ja vauvan turvallisuustuotteet

Vauvojen ja lasten turvatuotteet

Vauvojen ja lasten turvatuotteet voivat ehkäistä monelta ruhjeelta, vammalta tai vakavammaltakin vahingolta. Vauvojen ja lasten turvatuotteilla teet kodistasi vapaamman maailman pienelle tutkia ja toteuttaa itseään. Estä lapsen pääsy vaarallisia tuotteita sisältävälle kaapille tai laatikolle ja tilkitse esillä olevat sähköpistokkeet. Turvaa ovet ja ikkunat, ettei uteliaisuus tee karkumatkalaista ja huolestuta vanhempiaan.

Todella pienellä vaivalla ja panostuksella teet kodistasi huomattavasti turvallisemman paikan temmeltää. Katsastimme vauvojen ja lasten turvatuotteita myyvien verkkokauppojen tarjontaa ja teimme tilauksia omiinkin tarpeisiin :)

Turvatuotteet voivat pelastaa lapsesi hengen

Itkuhälyttimet - itkuhälytin vauvalle

Itkuhälyttimet

Itkuhälyttimellä varmistat vauvasi ja lapsesi hyvinvoinnin myös etänä. Itkuhälyttimiä saa myös videokuvalla.

Turvaportti lapsille

Turvaportit

Lasten turvaportti on tehokas apuväline rajoittamaan lapsen liikkumista tiettyyn tilaan tai huoneeseen.

Vauvan turvakaukalot

Turvakaukalo

Turvakaukalolla siirrät ja kuljetat vauvaasi helposti ja turvallisesti niin kantaen kuin autossa. Vauvasi kiittää!

Turvaistuin lapselle - Lapsiturvatuotteet

Turvaistuimet

Turvaistuin on välttämätön turvavaruste autoon. Lapsi tarvitsee turvaistuinta yleensä useamman vuoden ajan. Panosta siis laatuun. 

Pistorasian suojatulpat

Pistorasian suojatulpat estävät tehokkaasti lapsen pääsyn jännitteisiin osiin.

Hellasuoja - Liesisuoja

Liesisuojat

Liesisuoja estää tehokkaasti lapsen pääsyn kuumille levyille ja palovammoilta vältytään.

Vauvojen ja lasten turvallisuustuotteita voit tilata mm. näistä liikkeistä

lekmer-logo

Lasten turvatuotteet Lekmeriltä!

Lekmer tarjoaa kaikkea lapsille ja lapsiperheille. Lekmeristä löydät kattavasti kaikki lasten turvatuotteet, lelut ja huonekalut. Lekmer.fi on Pohjoismaiden johtava verkkokauppa lapsiperheille.
CDONcom

CDON.Comista myös lasten turvatuotteet

CDON on laajentanut tarjontaansa monipuolisesti ja kaupasta löytyy kattavasti erilaiset vauvojen ja lasten tuotteet. Myös lasten turvallisuustuotteet edustavat valikoimaa runsaasti.
ellos-logo

Kaikkea kotiin ja kodin turvallisuuteen – Ellos

Ellos on monipuolinen kodinsisustuksen, elektroniikan ja muodin verkkokauppa. Ellokselta löydät myös kattavasti kodin ja lasten turvallisuustuotteet.

Mitä muuta lapseni turvaksi

On myös paljon muita käteviä turvallisuutta parantavia keinoja, joita kannattaa harkita jos kodissa pyörii pienempiä asukkeja. Ensiapu ja elvytyskurssi, Ensiapu ja elvytyskurssi, tai vähintään uusimpien ohjeistusten lukeminen voi pelastaa lapsesi tai vauvasi hengen. Tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisy on tehokkainta, mutta vakavan vahingon sattuessa on tärkeää osata itse myös ensiaputaidot. Katso punaisen ristin elvytysohjeet >> Kannellinen, polkimella varustettu roskapönttö  Kannellinen, polkimella varustettu roskapönttö suojaa tehokkaasti katastrofilta, jossa roskat on vetäisty lattialle ja mitä monimuotoisimpia tuotteita maistellaan ahkerasti. Roskikseksi kannattaa valita hieman painavampi metallinen, jotta sitä ei helposti kaadeta.