Banderolli

Banderolli painatus – Banderollit omalla kuvalla

Banderollit ovat suurikokoisia, kankaasta tai vinyylistä valmistettuja kylttejä, jotka näkyvät ja herättävät huomiota. Banderolli houkuttelee asiakkaita niin messuilla, tapahtumissa kuin liikkeissäkin ja on erinomainen tapa saada näkyvyyttä esimerkiksi uudelle tuotteelle tai palvelulle. Banderollit sopivat myös yksityiskäyttöön koristamaan juhlapaikkoja, syntymäpäiväkekkereitä tai vaikkapa häitä. Banderollit voidaan valmistaa kankaasta tai vinyylistä. Kangas on kevyt ja kompakti, yleensä sisäköyttöön soveltuvampi materiaali. Vinyylistä taas saadaan valmistettua pitkäikäisiä, kestäviä ja säänvaihtelua sietäviä banderolleja, jotka sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

 

Vistaprint
Kotisivut Siirry kotisivuille
Kuvaus Kattava valikoima painotuotteita edulliseen hintaan.
Valmiit mallit stars-five
Lukemattomia malleja usealle eri kokovaihtoehdolle.
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen arvosana
Plussaa! Suunnittelu helppoa joko valmismallista muokkaamalla tai kokonaan omasta kuvasta. Edulliset hinnat!
Katso lisää

 

Banderolli painatus ja hinta

Banderollin hinta näkyvyyteensä nähden on hyvinkin edullista markkinointia. Hintaan vaikuttavat niin banderollin koko kuin painatusmateriaali ja tilattavien tuotteiden määrä. Kannattaakin pohtia tarvitseeko samalla ulkoasulla olevaa banneria useammassa eri kohteessa. Painatusmateriaali vaikuttaa paljon bannerin kulutuskestoon ja uusiokäyttöön, joten mikäli banneri on tarkoitus ripustaa uudelleen ja uudelleen, on laadukkaampaan painatusmateriaaliin panostus vähintäänkin järkevää. Hintaero eri materiaalien välillä on melko pieni, joten tämän vuoksi ei kannata kestävyydestä ja laadusta tinkiä.

Banderollin hintaan eniten vaikuttava tekijä lienee graafinen suunnittelu. Jos ei ole mahdollista omaan ulkoasuun tai halua siihen panostaa, on vaihtoehtoisesti tarjolla lukematon määrä valmiita malleja, joita muokkaamalla saat varmasti tarkoitukseesi sopivan banderollin. Helppokäyttöisellä selaimessa toimivalla ohjelmalla banderollin muokkaaminen sekä omien kuvien ja tekstin lisääminen on todella helppoa.

Banderollin kiinnitys

Banderollit voidaan toteuttaa monella eri tavalla kiinnitettäviksi. Ne voidaan ripustaa, liimata tai kiinnittää tarroilla. Vaihtoehtoisesti banderolli voidaan laittaa esille banderolli telineeseen, joita on helppo säätää ja liikuttaa.