Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Esite - esitteet

Esite voi olla näyttävä mainos, yrityksen esittely tai vaikka molempia

Esite on mainoslehtistä informatiivisempi painatus, johon mahtuu enemmän tietoa ja kuvia. Esite voi olla mainos tuotteesta tai palvelusta, esittely yrityksestä tai vaikka molempia. Esite on usein esimerkiksi messuilla jaettu, helposti mukana kuljetettava mainosmateriaali, johon on helppo palata tarkemman perehtymisen merkeissä.

 

Vistaprint adPrint
Www-osoite www.vistaprint.fi www.adPrint.fi
Kuvaus Kattava valikoima painotuotteita edulliseen hintaan. Luotettava, suomalainen painotalo.
Toimitusaika
(arkipäivää)
2-3 (pikatoimitus)
Muut toimitustavat 5-21
2-3 (pikatoimitus)
5 (nopea)
8 (ilmainen)
Valmiit mallit stars-five
Noin 2000 kpl 
Ei valmiita malleja.
Esitteen/flyerin pystyy rakentamaan itse omista kuvista/kuvasta.
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen arvosana stars-three-half
Katso lisää Katso lisää

 

Esitteet yrityksen mainonnan tueksi

Esitteet ovat yrityksen perusmateriaalia markkinoinnissa. Mihin tahansa yrittäjä tai yrityksen edustaja meneekin, on tärkeää tarvittaessa pystyä ojentamaan potentiaaliselle asiakkaalle kiteytetty infopaketti yrityksestä ja yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Esitteen suunnittelu ja valmiit esite mallit

Esitteen suunnittelu on helppoa kun valittavana on lukematon määrä valmiita esite malleja. Esite mallit ovat ammattilaisten suunnittelemia ja helpottavat suunnittelutyötä. Esitettä on helppo muokata selaimessa toimivalla ohjelmalla ja esitteeseen saa helposti lisättyä omia kuvia sekä tekstiä. Esitteen suunnittelu alusta lähtien vaatii taiteellista silmää ja ammattimaisen kuvankäsittelyohjelman, mutta valmiilla esite mallilla kuka tahansa pystyy toteuttamaan yrityksellensä hyvän näköisen ja ammattimaisen esitteen.

Esitteen painatus – Taitettu esite

Esitteen painatus onnistuu samalla vaivalla kuin tekeminenkin. Kun esite on suunniteltu ja hyväksytty, lähtee se painettavaksi. Esitteitä on useita eri muotoja ja malleja, mutta yleisimmin se on kätevä kolmeen osaan taitettu, jolloin esitteessä on yhteensä kuusi eri osiota.