Flyerit ja mainoslehtiset – Uusia asiakkaita yritykselle

Flyerit ovat edullinen tapa herättää kiinnostus palvelua tai tuotetta kohtaan. Flyeri eli meinoslehtinen on esite yrityksestä tai yrityksen palvelusta/tuotteesta, joka on tarkoitettu laajaan jakeluun tyypillisesti postitse tai julkisilla paikoilla, kuten messuilla jakamalla.

Flyeri mainostuksen ja painatuksen hinta

Flyer mainostuksen hinta on erittäinkin edullinen moneen muuhun mainostukseen verrattuna. Painokustannukset ovat matalat ja mikäli jakelukanavat ovat kunnossa, on flayer mainonta erittäin tehokasta ja edullista. Flayeri painatuksen hinta riippuu flyerin fyysisestä koosta, paperin laadusta sekä onko painatus 1 vai 2 puoleinen.

Flyeri ja mainoslehtinen suunnittelu

Flyer ja mainoslehtinen suunnittelussa valmiit mallipohjat ovat todellinen aarre yritykselle, joka haluaa nopean toimituksen eikä halua satsata omaan graafiseen suunnitteluun. Flyeri mallit ovat ammattilaisten suunnittelemia ja malli on helppo muokata vastaamaan yrityksen palvelua tai tuotetta. Monet painotalot tarjoavat nettiselaimessa toimivaa flyer-suunnitteluohjelmaa, joten ei tarvita edes kuvankäsittelyohjelmaa. Suunnitteluohjelmalla on helppo muokata tekstiä, lisätä kuvia ja kun ulkoasu on valmis, voi mallin lähettää suoraan painoon.

Flyerin, mainoslehtisen painatus

Flyerin eli mainoslehtisen painatus voidaan toteuttaa offset painatuksella tai digitaalisella painatuksella. Offsetpainatus perustuu laakapainomenetelmään ja on edullisempi suurissa painoerissä. Digitaalisessa painatuksessa kuva tulostetaan paperille suoraan digitaalisesta lähteestä, joten työn aloitus on nopeampaa ja aloituskustannukset matalammat. Tämä tekee digitaalisesta painamisesta edullisemman vaihtoehdon pienempiä eriä painettaessa. Digitaalinen painatus on järkevin menetelmä myös mikäli mainoslehtisessä on vaihtuvaa tietoa.

Flyer mainoslehtisen koko

Flyer mainoslehtisen koko voi olla periaatteeessa mikä tahansa. Yleisin, nopeasti ja helposti jaettava flyer koko on A5 (148x210mm) . Muita yleisiä kokoja ovat A4 (210x297mm) , A6 (105x148mm) ja A7 (74x105mm)