Juliste omasta kuvasta

Julisteet omasta kuvasta

Julisteet omasta kuvasta sopivat niin yrityksille markkinointimateriaaliksi kuin yksityisille kodin sisustuselementeiksi. Juliste omasta kuvasta voi olla hauska ja tyylikäs sisustuselementti. Se antaa kodille omalaatuisen säväyksen. Itse suunnitellut julisteet ovat mielikuvituksellinen tapa lisätä kodin näyttävyyttä ja seinältäsi löytyy jotain, mitä kenelläkään muulla ole. Julisteeseen voi painattaa vaikka kuvan kotieläimestään, perheenjäsenistä tai hienosta autostaan. Toisaalta julisteessa voi olla sananlaskuja, elämän viisauksia tai vaikka runo, mitä tahansa mikä saa kodin tuntumaan omaltasi. Julisteen voi kehystää tai kiinnittää seinälle sellaisenaan. Usein julisteeseen on mahdollista saada magneettinen tausta, jolloin kiinnitys esimerkiksi jääkaapin oveen tai muihin metallisille pinnoille onnistuu vaivatta.

Mainosjulisteet – Julisteet markkinoinnin tukena

Julisteet ovat yksi yrityksen edullisimmista ja näkyvimmistä markkinointimateriaaleista. Mainosjulisteet tulisi kuulua jokaisen yrityksen perusmarkkinointiin. Juliste voi olla mainos itse yrityksestä, yrityksen tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta. Julisteet ovat banderollien, mainostaulujen ja kylttien ohella yritykselle tärkeitä näkyvyyden lisäämisen ja markkinoinnin välineitä. Niillä voi kertoa, jakaa infoa tai houkutella uusia asiakkaita.

 

Smartphoto Vistaprint
Www-osoite www.smartphoto.fi www.vistaprint.fi
Kuvaus Euroopan yksi suosituimmista kuvapalveluista. Kattava valikoima painotuotteita edulliseen hintaan.
Valmiit mallit Ei valmiita malleja. Juliste omasta kuvasta Erinomainen palvelu
Runsaasti monipuolisia malleja
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Kiitettävä stars-four
Katso lisää Katso lisää

 

Mainosjuliste hinta, painatus ja tulostus

Mainosjulisteen hinta riippuu useasta eri tekijästä. Hintaan vaikuttaa mm. painatus ja tulostus materiaali. Mainosjuliste voidaan tulostaa paperille tai esimerkiksi paksummalle kartongille. Juliste on kuitenkin lähinnä aina tarkoitettu sisätiloihin tai sääolosuhteilta suojattuun tilaan. Suurin yksittäiseen julisteen hintaan vaikuttava tekijä varsinkin yrityksille lienee graafinen suunnittelu. Jos julisteen ulkoasun suunnitteluun ei halua tai pysty sijoittamaan, tarjolla on paljon ammattigraafikoiden suunnittelemia julistemalleja, jotka takaavat tyylikkään ja ammattimaisen lopputuloksen.

Suunnittele ja tee oma juliste helposti

Julisteen suunnittelu on helppoa selaimella toimivan ohjelman avulla. Juliste voidaan tulostaa täysin itse suunnittelemastasi ulkoasusta tai voit valita valmiin mallin, jota muokkaamalla saat nopeasti näyttävän julisteen.