Esitekansiot omalla logolla

Kansio omalla logolla ja painatuksella

Kansio omalla logolla ja painatuksella varustettuna antavat luotettavan vaikutelman yrityksestäsi. Esitteet ja muu markkinointimateriaali ovat kansiossa tyylikkäästi edustettuina ja pysyvät hyvässä järjestyksessä. Kun tapaat potentiaalisen asiakkaan, voit tarjota hänelle kaiken tärkeän materiaalin yksissä kansissa. Esitekansion ansiosta materiaaliin perehtyminen on helppoa. Esitekansiossa on kätevä paikka myös käyntikortille.

Esitekansio takaa potentiaaliselle asiakkaalle miellyttävän hetken perehtyä hyvässä järjestyksessä olevaan materiaaliin. Kun hoidat asiakashankinnan alusta asti tyylikkäästi ja ammattilaisella vaikutelmalla, olet askelta ylempänä menestyksen portaissa.

Kansiot esitteille – tyylikästä markkinointia

Kansion tekeminen on todella helppoa ja nopeaa. Kansion voi toteuttaa täysin omalla graafisella painatuksella, mutta suunnittelua helpottamaan on myös tarjolla lukematon määrä valmiita ammattilaisten suunnittelemia malleja, joita muokkaamalla saat yrityksesi näköisen kansion. Valmiit mallit ovat ajansäästön lisäksi myös huomattavasti edullisempi ratkaisu, sillä erillistä graafista suunnittelua ei tarvita. Esitekansiomallit on suunniteltu selkeiksi ja helppolukuisiksi. Kansioon voi painattaa yrityksen logon lisäksi omia kuvia ja tekstiä. Kun olet suunnitellut kansion, lähetetään aikaansaannos painoon ja kansiot toimitetaan pian edustusvalmiina sinulle.