Käyntikortit edullisesti yritykselle

Käyntikortit yrityksille digipainoista

Käyntikortit yritykselle hakusessa? Käyntikortilla yrityksesi tiedot asiakkaille.

Käyntikortti on pieni, mutta tärkeä ja tarkoitukseensa nähden edullinen elementti, joka annetaan tapaamisen yhteydessä. Käyntikortti on kätevä tapa jakaa yrityksesi yhteystiedot ja jättää tapaamisesta oman vaikutelmasi ohella konkreettinen muistijälki. Tyypillisesti käyntikortti sisältää yrityksesi nimen, logon ja oman nimesi sekä yhteystiedot ja nettisivuosoitteen.

Käyntikortti -palveluja on erilaisia. Jotkin palvelut hoitavat vain painamisen ja asiakkaan tehtäväksi jää itse käyntikortin suunnittelu mm. selainsovellusta apuna käyttäen. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi Vistaprint ja adPrint. Henkilökohtaisempaa palvelua on saatavina erilaisia painopalveluja tarjoavista painotaloista. Katso alla muutamia vaihtoehtoja.

 Palveluja, joissa käyntikorttisuunnitteluohjelma:

Vistaprint adPrint
Www-osoite www.vistaprint.fi www.adPrint.fi
Kuvaus Kattava valikoima painotuotteita edulliseen hintaan. Luotettava, suomalainen painotalo.
Toimitusaika
(arkipäivää)
2-3 (pikatoimitus)
Muut toimitustavat 5-21
2-3 (pikatoimitus)
5 (nopea)
8 (ilmainen)
Valmiit mallit stars-five
n. 5000 kpl
stars-three-half
n. 40 kpl + värivaihtoehdot
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
stars-four stars-four-half
Helppo ja nopea!
Katso lisää Katso lisää

Tarvitsetko henkilökohtaisempaa käyntikortti -palvelua?

Joskus käyntikorttien suunnittelu on helpompaa jättää kokonaan ammattilaisen käsiin. Vaikka käyntikortin ei tarvitse olla monimutkainen, on tärkeää että se on tyylikäs ja myyvä. Käyntikortissa käytetty kirjasin, sommittelu ja muut ominaisuudet vaikuttavat paljon mielikuvaan, jonka kortti antaa yrityksestä. Käyntikortteihin on mahdollista saada erilaisia ominaisuuksia, kuten paperin laatu, kulmien pyöristykset, kiiltävä pinta tai kiiltäviä elementtejä kortissa. Jo pienikin vivahde-ero voi vaikuttaa siihen kuinka myyvä kortista tulee. Erilaiset painotalot tarjoavat kokonaisvaltaista käyntikorttipalvelua aina suunnittelusta painoon. Näissä palveluissa alansa ammattilaiset suunnittelevat kortin, hoitavat painon ja saat uunituoreet kortit suoraan asiakkaille jaettavaksi.

Tässä muutamia ensiluokkaisia painotaloja, jotka tarjoavat henkilökohtaista käyntikorttipalvelua:
(klikkaa logoa siirtyäksesi palvelun kotisivuille)

pmh-logo mainostoimisto-designia Toiprint-logo
Premedia Helsinki
Digipaino Helsinki
Mainostoimisto
Espoo
Aidosti palveleva painotalo
Tampere

Käyntikortti hinta

Käyntikortin hinta koostuu useasta eri seikasta. Käyntikortin muoto ja painatusmateriaali lienevät hinnan kannalta merkittävimpiä tekijöitä. Käyntikorttin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat myös mahdolliset tehosteet, kuten kohopainatus, lakkaus, preeglaus ja laminointi. Nämä saavat käyntikortin erottumaan edukseen, joten niihin satsaaminen voi olla kannattavaa vaikka hintaa hieman enemmän kertyykin.

Ennen käyntikortin painatusta on tietenkin satsattava graafiseen suunnitteluun, mikäli käyntikortin tekeminen itse ei innosta. Edulliset käyntikortit saat tekemällä graafisen suunnittelun itse tai käyttämällä valmiita käyntikortti malleja tai pohjia.

Suunnittele ja tee itse käyntikortti – Edullinen ja luova vaihtoehto

Käyntikorttimallit ja pohjat mahdollistavat edulliset käyntikortit yrityksellesi. Käyntikortin suunnittelua ei aina tarvitse toimeksiantaa mainostoimistolle vaan tarjolla on runsaasti valmiita ja ammattimaisia käyntikortti malleja ja pohjia tarjoavia painopalveluja. Yksinkertaisimmillaan käyntikortin tekeminen on valmiiseen käyntikorttipohjaan omien tietojen ja logon lisääminen. Jos graafista silmää löytyy ja luovuusinto yllättää, niin yleensä käyntikorttipohjien ja mallien muokkaaminen kattavamminkin mahdollista.

Käyntikortti koko, mitat ja muoto

Käyntikortin standardikoko Suomessa on 90x50mm. Nykyään on yleistynyt luottokortin kokoinen käyntikortti 86 mm x 54 . Käyntikortit on mahdollista painaa (stanssata) muotoon. Pyöristetyt kulmat ovat pieni kiva piristys, mutta periaatteessa käyntikortista voi tehdä minkä muotoisen haluaa. Tämä saa käyntikortin erottumaan massasta. Ole rohkeasti erilainen!