Mainoskynat logolla yrityksille

Mainoskynät – Kynät yrityksen logolla ja painatuksella

Mainoskynät yrityksen logolla ja painatuksella lienevät yksi edullisimmista ja yleisimmistä jaettavista markkinointimateriaaleista. Mainoskynä tuo erinomaista näkyvyyttä yritykselle ja se on saajalleen hyötyesine, joka parhaimmillaan tulee jokapäiväiseen käyttöön. Mainoskynän näkyvyys harvoin myöskään rajoittuu vain kynän saajaan, vaan se huomataan usein myös ympärillä olevien toimesta. Jostain syystä tämä yleinen pieni lahja aina kiinnittää huomiota. Messuilla ilmainen mainoskynä on varma menekki ja ne viedään käsistä. Edullisuutensa vuoksi tätä markkinointikikkaa ei kannata jättää käyttämättä.

Mainoskynä yrityksen logolla ja painatuksella on takuuvarma hitti, joka kerran annettuna tuo näkyvyyttä vielä kuukausia, ehkä vuosiakin myöhemmin.

 

Vistaprint
Www-osoite www.vistaprint.fi
Kuvaus Kattava valikoima painotuotteita edulliseen hintaan.
Toimitusaika
(arkipäivää)
2 – 3 (pikatoimitus)
Muut toimitustavat 5 – 21
Valmiit teemat Erinomainen palvelu
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen
Helppo ja toimiva!
Lopputulos koko ajan näkyvillä ja katsottavissa eri kuvakulmista.
Katso lisää

 

Mainoskynän hinta – Edullisesti näkyvyyttä

Mainoskynän hinta ei budjettia kaada ja siitä saatava hyöty on pitkäkantoinen. Kyniä on monenlaisia ja eri materiaaleista valmistettuja, joten myös hintahaitaria on, mutta parhaimmillaan mainoskyniä painatuksella on mahdollista saada joidenkin kymmenien senttien hintaan. Tilausmäärä vaikuttaa suuresti hintaan, pienet erät luonnollisesti kustantavat suuria enemmän.

Kynä kaiverruksella liikelahjaksi

Kynä painatuksella tai kaiverruksella sopii erinomaisesti myös liikelahjaksi. Kynä kaiverruksella tyylikkääseen kynäkoteloon asetettuna on edullinen, mutta vaikutuksen tekevä lahja. Muista kaiverretulla kynällä hyvää asiakasta, työntekijää tai anna lahjaksi vaikka syntymäpäivän johdosta.

Suunnittele oma kynä helposti

Suunnittele oma kynä helposti nettiselaimella toimivalla sovelluksella. Voit painattaa kynän täysin omalla ulkoasulla tai valita monista ammattilaisten suunnittelemista malleista. Valmiiseen malliin on helppo vaihtaa oman yrityksesi tekstit. Kun kynän ulkoasu on valmis, painetaan ne ja toimitetaan sinulle jaettavaksi. Helppoa ja nopeaa.