TYKY- TYHY -Virkistyspäivä

TYKY-päivä on yrityksen virkistyspäivä ja tärkeä yritystapahtuma

TYKY-päivä ja TYHY-päivä on yrityksen virkistyspäivä ja tärkeä yritystapahtuma, jolla ylläpidetään työntekijöiden työkykyä ja hyvinvointia. TYKY-päivä on yleisen hyvinvoinnin lisäksi tärkeässä asemassa myös työntekijöiden työmotivaation kannalta. Virkistyspäivä tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden tavata työkavereitaan rentoutuneessa ja vapaassa ympäristössä työn ulkopuolella, auttaen heitä tutustumaan toisiinsa paremmin ja voimistaen näin yhteenkuuluvuuden tunnetta.

TYKY-päivällä on yrityksen yleisen ilmapiirin kannalta keskeinen ja parantava merkitys.

TYKY -sekä virkistyspäivän järjestäminen heijastaa osaavaa johtamista, työntekijä kiittää työpanoksellaan

Hyvä johtaja tietää TYKY-päivän merkityksen työyhteisölle. Työntekijä taas osaltaan arvostaa työnantajan panostusta. Kun työntekijä on tyytyväinen työilmapiiriin ja tuntee olevansa tärkeä osa yrityksen toimintaa, tarjoaa hän vastineeksi jakamattoman huomionsa ja työpanoksensa yrityksen käyttöön. Siksi onkin suositeltavaa, että virkistystoimintaan satsataan ja virkistyspäiviä järjestetään riittävän usein. Loppujen lopuksi TYKY-päivään sijoitettu panostus maksaa itsensä nopeasti takaisin työntekijöiden hyvinvointina ja kasvaneena motivaationa.

TYKY- TYHY- ja virkistyspäivä ohjelma ideoita

TYKY- TYHY- ja virkistyspäivä ideat helpottavat työyhteisöllesi sopivan aktiviteetin löytämistä. Monet palveluntarjoajat tarjoavat TYKY- ja TYHY-päivän ohjelmaa sekä erilaisia yritystapahtumia. Virkistyspäiväideoita löytyy aina täydestä rentoutumispaketista sopivan liikunnallisiin aktiviteettielämyksiin. Katso mikä parhaiten sopisi yrityksellesi.

 

drinkkikurssi

Drinkkikurssi

Sekoita itse Martinit ja Cosmopolitanit. Drinkkikurssilla opitaan drinkkien luomisen jalo taito ja pääsette sekoittelemaan toisillenne maistuvia mixejä. Drinkkikurssi on hauskaa ja virkistävää ajanvietettä josta ei sosiaalisuutta puutu. Astukaa sisään drinkkien ihmeelliseen maailmaan!

Lue lisää drinkkikurssista >>

 

olutmaistelu

Olutkoulutus ja maistajaiset

Oluenystävän ehdoton elämys. Kurkista oluiden seikkaperäiseen maailmaan. Syvenny mielenkiintoiseen johdatukseen oluenpanon historiasta ja oluttyylien ominaisuuksista, maistellen samalla makurikkaita olutlaatuja. Porter, pils, lager vai kenties sahti… maistuuko?

Lue lisää Olutkoulutus ja maistajaiset -elämyksestä >>

 

Illallinen pimeässä - Elämyslahjat

Illallinen pimeässä ryhmälle

Illallinen pimeässä on maku- ja hajuaistia hivelevä kokemus. Kun näköaisti suljetaan, toimivat muut aistit tehokkaammi, joka tekee elämyksestä ainutkertaisen. Niinkin jokapäiväinen toiminta kuin syöminen saa aivan uuden ’näkökulman’ ja ruoasta nauttii moninkerroin. Illallinen pimeässä sopii kenelle tahansa hyvästä ruoasta nauttivalle.

Lue lisää Illallinen pimeässä -elämyksestä >>

jooga-hotjooga-naurujooga

Jooga – Hot Jooga – Naurujooga

Jooga on todella rentouttava liikunnan muoto, joka virkistää ja puhdistaa kehoa. Tekee miehillekin hyvää.

Hot Joogassa joogataan lämmitetyssä huoneessa, jolloin lihakset pysyvät lämpiminä ja notkeina tehostaen asanoiden vaikutusta ja kehon puhdistumista.

Naurujoogalla on hyvä aloittaa virkistäytyminen ja Tyky-päivän vietto. Naurujooga helpottaa stressiä ja saa olon tuntumaan rennolta ja miellyttävältä. Hymyssä suin iltaa jatkamaan.

Katso kaikki joogaelämykset täältä >>

paintball-varikuulasota-elamys

Paintball värikuulasota

Ota mittaa työkaveristasi vetämällä maastokuteet päälle ja värikuula-ase olalle. Paintball on juuri sopivan aktiivinen elämys ja ikimuistoinen keino haastaa työkaverit leikkimieliseen mittelöön. Paintball mielletään enemmän miesten lajiksi, mutta värikuulat eivät erittele miehiä naisista… molemmat sukupuolet saavat varmasti osansa värien loistosta.

Katso kaikki paintball-elämykset täältä >>

rallikokemukset-ajoelamykset

Rallikokemukset ja ajoelämykset

Kun simulaattori ei riitä, on siirryttävä tien päälle. Monimuotoiset rallikokemukset ja ajoelämykset takaavat huiman virkistyspäivän adrenaliinia säästelemättä. Nauti ammattilaisen kyydistä tai polje itse rallipeli kalkkiviivan yli. Koe driftauksen vauhti ja viimeiseen asti tuunatun katukilpurin mylläävät g-voimat. Tästä ei kokemus paljoa parane!

Tarjolla on Karting, SpeedWeekend, Superbike, Drifting, Crosscart yms. ajoelämyksiä.

Katso kaikki rallielämykset täältä >>

Huonepakopeli - Pako huoneesta

Huonepakopeli

Huonepakopeli, eli room escape on suosittu ’pako huoneesta’ -elämys. Huonepakopelin kantava idea on päästä ulos lukitusta huoneesta johtolankoja ja arvoituksia ratkaisemalla. Huonepakopeliin voi heittäytyä jo kahden henkilön voimin, tai suuremmalla porukalla, jolloin tiimityöskentely pääsee oikeuksiinsa. Huonepakopelejä on eri teemoilla ja eri vaikeustasoilla, mutta vaativat vähintäänkin keskinkertaisia hoksottimia läpipääsemiseen.

Katso huonepako -pelit >>